DuoLine
Kombinim inteligjent për më shumë fuqi dhe më shumë mençuri
DuoLine

Kombinim inteligjent për më shumë fuqi dhe më shumë mençuri

Të gjitha produktet në fischer DuoLine qëndrojnë për lehtësi unike të instalimit dhe performancë të lartë në shumë raste aplikimi. Sepse fiksimet plastike nga familja e produkteve fischer garantojnë instalim të thjeshtë dhe të sigurt në materiale të shumta ndërtimi. Qoftë gardërobat, llambat apo dollapët e çdo lloji që kanë nevojë për fiksim – produktet DuoLine aktivizojnë parimin optimal funksional dhe garantojnë kështu sigurinë maksimale falë kombinimit të tyre të zgjuar të materialit dhe dizajnit.

Një përmbledhje e përparësive të linjës DuoLine

Më shumë - Teknologjia e komponenteve
Materialet e përdorura zgjidhen në mënyrë të tillë që të mbështesin më së miri kërkesat përkatëse funksionale.
Më shumë - Funksion
Parime të ndryshme funksionale kombinohen në një produkt në një mënyrë të tillë që, në varësi të materialit ndërtimor, aktivizohet gjithmonë automatikisht funksioni më i përshtatshëm.
Më shumë - Rezultat
Kombinimi i zgjuar i materialeve dhe funksioneve çon në më shumë fuqi mbajtëse dhe në këtë mënyrë më shumë siguri.
Më shumë - Përdorim
Kombinimi inovativ i materialeve dhe funksioneve në mënyrë të përsëritur rezulton në përdorime të reja dhe shtesë të mundshme në krahasim me zgjidhjet konvencionale.
Mehr - Miqësor me montimin
Montimi është gjithmonë i thjeshtë, pa mjete të posaçme, dhe kështu kursen kohë dhe para.
Më shumë - Ngjyra
Ngjyra e kuqe kompleton dizajnin e optimizuar nga nga ana funksionale dhe krijon një vlerë të lartë dalluese.
fischer DuoLine
The kings among plastic anchors

Zbuloni tani asortimentin tonë DuoLine

fischer DuoPower

Upa me rendiment të lartë në lëndë ndërtimi të ndryshme

Tek DuoPower


fischer DuoTec

Kombinim inteligjent për ngarkesa të larta në të gjitha llojet e materialeve të panelit

Tek DuoTec


fischer DuoBlade

Upë vetshpuese karton gipsi për montim të lehtë dhe të shpejtë

Tek DuoBlade
fischer DuoLine
Intelligent combination for more Power and more Intelligence.
cd-55d6ddcb4c-xlxdf