DuoTec
Kombinim inteligjent për ngarkesa të larta në të gjitha llojet e materialeve të panelit
DuoTec

The heavy-duty gravity toggle for panel building materials

The fischer DuoTec comprises two plastic components and works in solid building materials in a similar way to an expansion plug. The nylon gravity toggle is suitable for high loads in all dry-wall installations. Its short toggle element is ideal for use in narrow and insulated cavities. No matter whether for fixing the TV in place or mounting wall cupboards, lamps and wall shelves – this gravity toggle is a real all-rounder.

Avantazhet në një shikim

Pjesa gri e butë, prej najloni e shpërndan ngarkesën në sipërfaqen e panelit dhe në këtë mënyrë minimizon dobësimin e materialit ndërtimor që mban ngarkesën.
Me shkallë në tel (fischer DUOTEC 12) për të përcaktuar gjatësinë e kërkuar të vidës (vlera e shkallës + 20 mm).
Diametrat e zakonshëm të vrimave të shpimit dhe elementi i shkurtër i pjerrësisë për montim të lehtë në zgavrat e ngushta, të izoluara gjithashtu.
Montimi fleksibël i vidave mundëson që të përdoren vida dhe grepa me forma të ndryshme të filetave.
Plastikat e përforcuara me fibra qelqi dhe futja e skeletit metalik (fischer DUOTEC 12) sigurojnë thithjen e ngarkesave të larta tërheqëse dhe prerëse në të gjitha materialet e ndërtimit të panelit.
Kapsulë e bardhë me funksion bllokues mundëson montimin e shpejtë dhe të sigurt të upës në vrimën e shpimit.
Fixings in cavities:
Nylon plug DUOTEC 10 and 12 for heavy loads in panel building materials

Karakteristikat e produktit

  1. Elementi i kuq-gri, i pjerrët, i përforcuar me fibra qelqi për ngarkesa të larta tërheqëse.
  2. Futje e skeletit metalik (fischer DUOTEC 12) për mbajtje më të lartë të ngarkesës në materialet e ndërtimit të panelit shumë të qëndrueshëm.
  3. Montimi i vidës për funksionin e zgjerimit të upës.
  4. Montimi i vidës për funksionin e upës së lakueshme.
  5. Dhëmbë bllokues për të parandaluar rrotullimin.
  6. Kapsulë e rrëshqitshme e përforcuar me fije qelqi për ngarkesa më të larta tërthore.
  7. Buton lëshimi (fischer DUOTEC 12) për futje të shpejtë në vend që të vidhosni vidën.
  8. Mbërthyes me pengues për fiksimin paraprak të elementit të lakuar dhe kapsulës.
  9. Kapës për prekjen e pengesave (p.sh. kabllo, tuba etj.) në zonën e shpimit.
  10. Shkalla për përcaktimin e lehtë të gjatësisë së kërkuar të vidës. (fischer DUOTEC 12)

Funksionet 10 dhe 12 të fischer DUOTEC tek materiali I ndërtimit

Insulation material

Wood

Plasterboard

Aplikimet

Dollape kuzhine

Drita (llamba)

Lavamanë

fischer DuoLine

DuoBlade is one of the five members of the innovative DuoLine product family. The self-drilling plasterboard fixing makes new functional principles and application options possible compared with conventional solutions. This function-oriented design makes the DuoLine members the most powerful products in their categories. You too can discover all the advantages of the DuoLine assortment.

Find out more now

cd-8cc8ccd64-rxmzl