Inovacione: fischer

 

Kur bëhet fjalë për fiksimet standarde, ato prej çeliku ose ato kimike, profesionistët në mbarë botën mbështeten në produktet, sistemet dhe shërbimet inovative të ofruara nga fischer.

Kliko për më shumë inovacione

Shërbim
Shërbimet BIM

Shërbimet BIM

Më shumë se vetëm një model
Më shumë informacion
Softueri i matjes FiXperience

Softueri i matjes FiXperience

Përkrahje e sigurtë dhe mbështetje teknike për matjet e projektit tuaj.
Më shumë informacion
Dokumenta

Dokumenta

Dokumente për shkarkim
Më shumë informacion
Produktet

fischer highlights

FAZ II

FAZ II

Shtrënguesi i fuqishëm për rezultate maksimale
Më shumë informacion
DuoLine

DuoLine

Duo i fuqishëm dhe inteligjent
Më shumë informacion
FIS V Plus

FIS V Plus

Llaçi i përgjithshëm injektues por shumë i fuqishëm për beton dhe muraturë.
Më shumë informacion
cd-84f54cbff4-x5wjm