DuoBlade
Upë vetëshpuese karton-gipsi për montim të lehtë dhe të shpejtë
DuoBlade

More components for even easier installation

Whether for smoke detectors, curtain rods or blinds – hooks and eyes of all kinds can be fixed reliably using the self-drilling plasterboard fixing DuoBlade. The self-drilling tip guarantees a clean and effective drilling process. In addition, the fischer DuoBlade has been designed for wood, sheet metal and chipboard screws from 4 to 5 mm thickness and does not require an additional setting tool.

Avantazhet në një shikim

Upa vetë-shpuese fischer DUOBLADE mundëson instalim të shpejtë dhe të lehtë në karton gipsi dhe në panelet me fije gipsi.
Vlera e lartë e momentit rrotullues gjatë shtrëngimit të skajit të upës, kujdeset për një faktor ndjesie të mirë dhe një ndjenjë optimale të instalimit të upës.
Maja e mprehtë metalike garanton një instalim të lehtë dhe të sigurt pa devijim të upës.
Një produkt inovativ nga fischer DUO-Line me kombinime inteligjente për më shumë forcë dhe më shumë zgjuarsi.
fischer DuoBlade
Self drilling plasterboard plug for easy and fast installation

Karakteristikat e produktit

  1. Maja e qendërzuar për vendosje precize të upës, për më shumë siguri.
  2. Efekt shtesë i përhapjes për më shumë aftësi mbajtëse.
  3. Mbajtës i zakonshëm i mjetit me fole kryq (PZ 2) për montim të lehtë.
  4. Majë e mprehtë metalike vetë-shpuese me tre dhëmbë prerës efektivë për instalim të shpejtë.
  5. Brinjët e boshtit parandalojnë rrotullimin gjatë montimit të vidave.
  6. Filetë e mprehtë, vetë-prerëse për përshtatje optimale të formës.

Aplikimet

Pasqyrë

Shufra perdesh

Grila

Piktura

fischer DuoLine

DuoBlade is one of the five members of the innovative DuoLine product family. The self-drilling plasterboard fixing makes new functional principles and application options possible compared with conventional solutions. This function-oriented design makes the DuoLine members the most powerful products in their categories. You too can discover all the advantages of the DuoLine assortment.

Find out more now

cd-8cc8ccd64-k2sst