DuoPower
Duo I forcës dhe inteligjencës
DuoPower

Suitable for fixing in all building materials

The fischer DuoPower is a universal plug that adjusts itself automatically to the building material used and can achieve maximum load values thanks to the three functional principles folding, expanding and knotting. This plastic fixing combines two components for an even better performance and thus outshines conventional gypsum plasterboard or cavity fittings.

Avantazhet në një shikim

Hapja e lehtë mundëson instalimin e vidës me lehtësi dhe dërgimin dhe fiksimin e sigurt në kanalin e vidës.
Asnjë kthim i bezdisshëm i upës gjatë montimit, falë siguresave të theksuara kundër kthimit.
Dy komponente të materialit për më shumë vëllim zgjerimi dhe vlerat më të mira të ngarkesës në materialet e ndërtimit të ngurta dhe me vrima.
Funksione inteligjente, vetë-aktivizuese në varësi të sipërfaqes. Për një spektër të gjerë aplikimesh.
Versioni i gjata me një "gërryerje" shtesë në materialet problematike të ndërtimit.
Reagimi më i mirë i mundshëm (Feelgood-Faktor) i upës. Ju mund të ndjeni kur upa përshtatet në mënyrë të përsosur.
fischer DuoPower
The universal plug is suitable for fixing in all building materials

Karakteristikat e produktit DUOPOWER

  1. Gjatësia e shkurtër e upës mundëson fiksim të shpejtë pa shpime të gjata duke përdorur vida më të shkurtra.
  2. Lidhja e komponentëve të butë dhe të fortë mundëson një çift rrotullues vidhosje dhe shtrëngimi të koordinuar në mënyrë optimale.
  3. Krahët e kuq të zgjerimit mbështesin zgjerimin e sigurt dhe ofrojnë siguri shtesë për trupin e bazës prej najloni.
  4. Trupi bazë i bërë nga najloni me cilësi të lartë aktivizon automatikisht, në varësi të materialit ndërtimor, parimin optimal të funksionit për fiksim të përhershëm dhe të sigurtë.
  5. Skaji i ngushtë i upës parandalon rrëshqitjen në vrimën e shpuar.

Funksionet DUOPOWER te materiali I ndërtimit

Intelligent self-activating functions depending on the substrate.

spreading

Intelligent self-activating functions depending on the substrate.

folding

Intelligent self-activating functions depending on the substrate.

knotting

Karakteristikat e produktit DUOPOWER Versioni i gjatë

  1. Zona e funksionit I: Maja e upës përhapet në dy drejtime për forca më të larta tërheqëse në materialet problematike të ndërtimit.
  2. Zona e funksionit II: Elementi i zgjerimit përhapet në një kënd 90 ° në zonat I dhe III dhe siguron futjen optimale të vidave.
  3. Zona e funksionit III: Zona e pasme e upës mbërthehet ose zgjerohet, në varësi të materialit të ndërtimit.

Funksionet DUOPOWER Versioni I gjatë te materiali I ndërtimit

Long version with additional bite in sand-lime brick

Long version with additional bite in perforated stone

Long version with additional bite in aerated concrete

Aplikimet

Garderoba

Parmakë

Dollape kuzhine

Dyer hekuri

fischer DuoLine

DuoBlade is one of the five members of the innovative DuoLine product family. The self-drilling plasterboard fixing makes new functional principles and application options possible compared with conventional solutions. This function-oriented design makes the DuoLine members the most powerful products in their categories. You too can discover all the advantages of the DuoLine assortment.

Find out more now

cd-8cc8ccd64-rxmzl