Inovacione nga fischer

FAZ II

FAZ II

Shtrënguesi i fuqishëm për rezultate maksimale
Më shumë informacion
DuoLine

DuoLine

Duo i fuqishëm dhe inteligjent
Më shumë informacion
UltraCut FBS II

UltraCut FBS II

Vida e fuqishme e betonit për rehati maksimale të montimit.
Më shumë informacion
Punto FHD

Punto FHD

Punto për shpim me pa pluhur si dhe ankorim efikas dhe të sigurtë
Më shumë informacion
Fiksim pa mjete ndihmëse- GOW

Fiksim pa mjete ndihmëse- GOW

Aq e thjeshtë, saqë bën qejf.

Më shumë informacion
PowerFast II

PowerFast II

Superheronjtë në dru!
Më shumë informacion
cd-8cc8ccd64-2nhh8