FAZ II Plus
Shtrënguesi i fuqishëm për rezultate maksimale
FAZ II Plus

Pikat kryesore të produktit (Highlights)

  1. Skaji i theksuar mban kapësin e zgjerimit në pozicionin e tij edhe gjatë goditjes së armaturës, duke siguruar kështu një montim të sigurtë.
  2. Ndërveprimi i konit dhe kapëses së zgjerimit rrit rezistencën në tërheqje në mënyrë të konsiderueshme dhe mundëson distanca minimale të skajit dhe qendrës.
  3. Në mënyrë opsionale me rondele normale të para-montuara, rondele të mëdha GS ose rondele HBS sipas standardit të ndërtimit të drurit DIN 1052.
  4. Gjilpëra goditëse që qëndron lart, e mbron fijen e filetuar nga dëmtimet gjatë vendosjes.

Avantazhet në një shikim

FAZ II 6: Ankeri i parë në botë me shtrëngim, me diametër shpimi 6 mm dhe opsionin ETA 1, për ankorim të sigurt dhe të aprovuar.
Thellësitë e ndryshueshme të ankorimit mundësojnë një rregullim me precizion milimetrik të ngarkesave (M8-M16.
ETA (vlerësimi) gjithashtu përfshin përdorimin e puntove dhe kokave shpuese prej diamanti.
Nëpërmjet vlerësimit të ri ETA Opsioni 1, rriten kapacitetet e ngarkesës në tërheqje deri në 10 përqind dhe kapacitetet mbajtëse deri në 17 përqind. Kjo do të thotë që nevojiten më pak upa ose me masë më të vogël.
Fusha e zgjeruar e aplikimit: tani me vlerësime për klasat e betonit C12 / 15 dhe C80 / 95.

FAZ II Plus. Kampioni në mesin e spirancave. I fuqishëm dhe fleksibël.

fischer FAZ II Plus është spiranca e çelikut për kërkesat më të larta - për ngarkesa të rënda në beton të plasaritur.
FAZ II Plus mund të përdoret veçanërisht në mënyrë fleksibël falë instalimit të tij të thjeshtë. Kapësja e provuar e zgjerimit i drejton në mënyrë të sigurt ngarkesat në beton dhe mundëson kapacitetin më të lartë mbajtës.


Instalim i shpejtë dhe i sigurtë i spirancave.

fischer FA-ST II është një mjet i specializuar për vendosjen e spirancave, duke kursyer kështu shumë kohë sidomos gjatë montimeve serike. Gjatë rahjes së spirancës nuk ka dëmtime. Mjeti për montim FA-ST II ju përshtatet shumë mirë puntove të zakonshme (2 - 3 kg) me përshtatës SDS. Spirancat e specializuara si psh. FAZ II Plus, FBN II, FBZ dhe EXA mund të vendosen shumë shpejtë, lehtë dhe sigurtë, falë principit shtytje-përmes (push-through) të fischer FA-ST II. Mjeti i vendosjes siguron trajtim optimal, falë peshës së tij të ulët.

Më shumë informacion

Aplikimet

Fiksim parmakësh

Fiksim parmakësh

Nënkonstruksione fasadash

Nënkonstruksione fasadash

Ankorime në pragje

Anker tensioni

Anker tensioni

Varje e tubave

mbajtëse kabllosh apo trasetë e kabllove

Mbajtëse kablosh

cd-55d6ddcb4c-5djf9