Klopp - Ambasador i brendit fischer

Ku më e mira është normale.

Klopp - Ambasador i brendit fischer

Shumë normale: Cilësi përmes punës ekipore

Në futboll, është si në jetën reale: shpesh janë njerëzit që bëjnë ndryshimin. Me punën e duhur në grup, mund të arrihen gjëra të mëdha. Askush nuk e di këtë më mirë se Jürgen Klopp. Dy herë Trajneri Botëror i Vitit i FIFA-s formon me sukses ekipet fituese përsëri dhe përsëri përmes motivimit të synuar bazuar në vullnetin dhe ambicien e tij të shfrenuar. Kjo është arsyeja pse si kompani, ne kemi shënuar një gol me këtë partneritet. Ne përpiqemi për më të mirën në baza ditore, ndërsa ndjekim zhvillimin e vazhdueshëm, besnikë ndaj motos "Ata që japin gjithçka së bashku mund të bëhen më të mirë". Fakti që edhe ‘Kloppo’ u rrit pranë selisë sonë në Waldachtal e bën atë një përshtatje perfekte tek ne. Mirë se u ktheve, Jürgen.

20 Sekunden-Video verwenden…
20 Sekunden-Video verwenden…
20 Sekunden-Video verwenden…
Innovation through motivation
Ku më e mira është normale.
Quote
"Partneriteti me fischer nuk është një bashkëpunim i zakonshëm; kjo është një çështje e lidhur me zemrën time. Është si një kthim në shtëpi për mua.."
Jürgen Klopp

#MOTIVIM#INOVACION#FRYMËEKIPORE

 

 


Mbreti i taktikave takohet me fiksimin e sigurt. Ky mund të jetë slogani i bashkëpunimit tonë me trajnerin e famshëm dhe të suksesshëm. Emri Klopp është i njohur për ne në fischer Group. Babai i tij, Norbert-i, punoi në shërbimin në terren të fischer për gati 35 vjet deri në vitin 1998, dhe kështu kompania luajti një rol të madh në fëmijërinë e Jurgenit. Ai kurrë nuk e humbi kontaktin me Prof Klaus Fischer gjatë viteve, dhe një bluzë futbolli e nënshkruar nga trajneri varet në zyrën e pronarit të kompanisë. Një gjë që të dy kanë të përbashkët është se ata me të vërtetë e marrin topin kur bëhet fjalë për shpirtin inovativ.
IMG_3504.JPG -> 20221206_Fischer_Auswahl_Sideshots_JK.pdf
Quote
"Me mentalitetin e tij shembullor, vlerat dhe profesionalizmin e tij, ai përshtatet në mënyrë të përkryer me ekipin tonë dhe rrjedhimisht në familjen tonë Fischer."
Prof. Klaus Fischer
cd-84f54cbff4-kdhdg