Fiksim pa mjete ndihmëse- GOW
Produktet e mençura fischer që funksionojnë pa mjete ndihmëse.
Fiksim pa mjete ndihmëse- GOW

Fiksim pa mjete ndihmëse

Aq e thjeshtë, saqë bën qejfNdonjëherë dëshironi të varni shpejt një fotografi ose një kuti lulesh, ndonjëherë llamba është shumë e varur, ndonjëherë ju duhet të riparoni një vazo. Dhe pastaj kjo: Mungojnë mjetet e duhura. Ose edhe më keq - mund të bësh pothuajse gjithçka, por nuk je profesionist. Mos u dëshpëro tani. Sepse produktet e zgjuara nga Fischer nga seria "Pa mjete ndihmëse - GOW" mund të ofrojnë një zgjidhje të shpejtë këtu.

Shikoni ndërsa Lisa, Mario dhe Tim lëvizin në apartamentin e tyre të ri të përbashkët dhe zgjidhin të gjitha llojet e sfidave të vogla me ndihmësit tanë të vegjël të zgjuar "pa asnjë mjet".
Kaq e lehtë saqë bën qejf.

Më shumë informacion

Nuk ke mjete në dorë? Shpëtimi po afron!

Shikoni ndërsa Lisa dhe Mario lëvizin në shtëpinë e tyre të re me ndihmën e mikut të tyre Tim.

Dhe zotëroni të gjitha sfidat e vogla artizanale.

Avantazhet tuaja

Gjithçka që ju nevojitet.

U mbyll në kohë sekondash.

Gjithçka qëndron në vend.

Zhvendosja në banesën e re shkoi më shpejtë se që menduam.

Lehtësisht e lëvizshme. 

Ndihmësit e zgjuar në jetën e përditshme

SHIRIT MONTAZHI

"Pasqyrë moj pasqyrë, pasqyrë e murit" - Pa probleme me SHIRIT MONTAZHI fischer. Përveç tjerash, ate mund ta përdorni edhe për të ngjitur raftet e vogla, raftet e erëzave ose raftet e veshjeve. Për ambiente të brendshme dhe të jashtme.

Shko tek produkti

SHPËTUESI I MOBILJEVE

Mentesha dhe vidhat priren të shkëputen. Është mirë nëse keni në dorë SHPËTUESIN E MOBILJEVE. Thjesht mbushni vrimën, lëreni të forcohet për 5 minuta dhe vidhosni përsëri vidën. Sikur të mos kishte ndodhur asgjë.

Më shumë

KTHETRA E FOTOGRAFIVE DHE KTHETRA MAGNETIKE

Përse të gozhdojmë, kur mundemi me dorë dhe gishtin e madh të shtypim dhe fiksojmë? Në pllaka gipsi apo druri, mundemi kështu të fiksojmë fotografitë tona në korniza, apo zinxhir dritash dekorative. Ndërsa me anë të kthetrave magnetike, shndërrojmë murin tuaj në një tablo magnetike.

Shko tek kthetra e fotografive
Shko tek kthetra magnetikeNGJITËS MONTAZHI

Ky ngjitës me të vërtetë qëndron. Qoftë brenda apo jashtë, mund të përballojë deri në 260 kg për 10 cm² sipërfaqe ngjitëse.
Ai mund të ngjesë pa probleme dollapin e gjërave, kutitë postare, dërasa anësore ose pasqyra.

Më shumë


Produktet tona të fundit janë gjithashtu diçka e veçantë

cd-84f54cbff4-7bk7r