Inovacione dhe të reja

Punto FHD

Punto për shpim me pak pluhur si dhe ankerim efikas dhe të sigurtë
Zum Hohlbohrer FHD

DUO-LINE

Duo I fuqishëm dhe inteligjent
Zur DUO-Line

ULTRACUT FBS II

Vida e fuqishme e betonit për rehati maksimale të montimit.
Zum ULTRACUT FBS II

Upa me fole të gjatë SXRL

I gjithanshmi me thellësi ankorimi të shumfishtë.
Zum Langschaftdübel SXRL

Ankeri me shtrëngim FAZ II

Shtrënguesi I fiqishëm për rezultate maksimale
Zum Bolzenanker FAZ II

Vidë

Vida fischer. Për këdo që krijon gjëra të mëdha në dru.
Zu den fischer Schrauben

Sistemi I shinave FLS

Sistem i lehtë shinash FLS. I thjeshtë dhe që mban peshë.
Zum Schienensystem FLS

greenline

Asortimenti I fiksimit me lëndë të para të rinovueshme.
Zur greenline

Fill & Fix

Upa e lakueshme e gjithanëshme
Zum Flüssigdübel fill & fix

RODFORCE FGD

Upa ekonomike me goditje
Zum RODFORCE FGD

Quattric II

Eksperti për performancën më të lartë në betonarme
Zum Quattric II
sc93-delivery-2