fischer ULTRACUT FBS II

Vida e betonit me rendiment të lartë për rehati maksimale në montim

Top-Performancë me rezultate të larta në beton

Të shpejta, lehtësisht të montueshme dhe një performancë të shkëlqyer me rezultate të larta në beton: Vidat e betonit fischer ULTRACUT FBS II dallohen për besueshmëri absolute dhe ato janë ROCKSTARS - me Heavy Metal në beton.

Emri ULTRACUT FBS II ROCKSTARS sjell avantazhet e asortimentit të vidave të betonit fischer drejt në pikën: Gjeometria inovative e filetave siguron mbajtjen e forcave të larta të tërheqjes dhe prerjes në beton. Gjatë vidhosjes, krahët e vidave të betonit fischer priten thellë në beton. Falë kësaj forme, vida e betonit transferon forcat në mënyrë të besueshme dhe ankorohet pa presion zgjerimi në bazën e ankorimit.

Tani përjetojeni drejtpërdrejt vidën e betonit!

Vidat e betonit fischer ULTRACUT FBS II gvz (Diametër 8 -14) dhe A4 (DIametër 8 -12)

Vidat e betonit fischer ULTRACUT FBS II gvz (diametri 8-14) dhe A4 (diametri 8-12) ofrojnë një zgjidhje të fuqishme ankorimi me lehtësinë maksimale të montimit. Gjeometria e dhëmbit prerës mundëson montim të shpejtë dhe kursyes të forcës. Vidat prej betoni janë të përshtatshme për fiksimin e parmakëve, konsolave dhe sistemeve të rafteve . Në çelik të galvanizuar për ambiente të mbyllura, si dhe në A4 me majën e kuqe të ngurtësuar është posaçërisht ideale për ambjentet e jashtme . Asortimenti përfshin koka të kundërta, drejtues T dhe koka gjashtëkëndëshe, opsionalisht me ose pa yll.

 

Mësoni më shumë tani

Vida e betonit fischer ULTRACUT FBS II gvz    (Diametri 6)

Vida prej betoni ULTRACUT FBS II 6 gvz e bërë prej çeliku të galvanizuar ofron me formën e saj unike të filetave, një prerje të shpejtë në bazën e montimit dhe kështu siguron kapacitetin maksimal të ngarkesës. Asortimenti i vidave të betonit ULTRACUT FBS II 6 gvz përfshin format e kokës: kokë hekzagonale, kokë ovale, kokë me gropë si dhe me dado dhe bulon. Është ideale për fiksimet sanitare, ngrohje dhe zonat e kodicionuara si trasetë e tubave, varje të tubave tekë, trasetë e kabllove dhe kanalet e ventilimit.


Mësoni më shumë tani

sc93-delivery-2