Konsulenti I produktit fischer Professional

Zgjidhja digjitale për zyrë ose kantier ndërtimi.

Konsulenti mobil I fiksimit për specialistin

Këshilluesi i produktit fischer Professional është ndihmuesi juaj, kur bëhet fjalë për të gjetur shpejt dhe lehtë fiksimin e duhur për aplikimin tuaj.  Këshilluesi i fiksimit u zhvillua veçanërisht për përdorues profesionistë  dhe ju ofron mundësinë  me vetëm disa klikime, të gjeni shpejt dhe lehtë zgjidhjen e duhur për fiksimin.

Këshilluesi i produktit është gjithsesi më shumë si një këshillues për upat. Ju keni direkt mundësinë të porosisni produktin e dëshiruar tek një nga shitësit tanë partnerë online.  Lehtë dhe rehat.

Übrigens: A e dinit që kemi dhe keshillim në formën e aplikacionit me shumë Features? Informohuni tani këtu dhe shkarkoni

Për katër hapa tek produkti I duhur

1.) Përzgjedhja e zonës dhe e bazës së ankorimit

2.) Zgjedhja e llojit të montimit dhe paraqitja e ngarkesës

3.) Paraqitje direkte e matjeve të pjesëve të ndërtimit

4.) Zgjedhja e rezultatit me funksionalitetin e karrocës

fischer Professional App

Përveç   varianteve në Desktop, fischer ofron edhe një aplikacion mobil. Aplikacioni fischer Professional është një këshillues mobil i fiksimit dhe ofron mundësinë për përdoruesin profesionist, që të informohet shpejt dhe lehtë për produktet, të gjejë zgjidhjen e duhur të fiksimit me një këshillues dixhital ose të gjejë një dyqan në afërsi.

Zanatçinjtë janë kryesisht në lëvizje në vendin e ndërtimit. Tashmë ato përdorin telefonin inteligjent (Smartphone) për porositë, shënimet ose pyetjet. Aplikacioni fischer Professional u zhvillua për të krijuar një vlerë të shtuar pikërisht këtu – në vendin e ngjarjes.

Informohuni dhe shkarkoni tani këtu

 

sc93-delivery-1