REBAR-FIX

Për matjen e përforcuesve të mëpasëm në ndërtimet me çelik dhe beton.

fischer REBAR-FIX ofron mundësinë nëpërmjet përzgjedhjes multifunksionale, të masë një shtesë me çelik dhe beton të vendosur më vonë, nëpërmjet ankorimit përfundimtar ose mbivendosjes.

Tek shkarkimet dhe kërkesat e sistemit

Personi juaj i kontaktit për konsulencë teknike

Hotline Konsultim nga specialistët

(si dhe nga inxhinjerët tanë në Austri : +43 (0) 2252 537 30-0)

Oraret e Hotline

Mo - Do 07:30 – 16:30 Uhr
Fr 07:30 – 12:30 Uhr
Zyra në Austri
sc93-delivery-1