RAIL-FIX

RAIL-FIX është zgjidhja për matjen e shpejtë të parmakëve në ballkone, parapetëve dhe shkallëve në ambjentet e brendëshme dhe të jashtme. Programi ndihmon përdoruesin nëpërmjet varianteve të shumta të paracaktuara të fiksimit dhe formave të ndryshme të paneleve të ankerave.

Sipas një udhëzimi të strukturuar, garantohet një proces i shpejtë dhe pa gabime. Të dhënat jane menjëherë të dukshme në grafik, ku shfaqen vetëm të dhënat përkatëse të procesit. Kjo lehtëson kontrollin dhe mënjanon gabimet.
Ndikimi i forcës së mbrojtëseve anësore dhe i forcës së eres nxirret dhe përcaktohet në bazë të rregullave të vlefshme. Përzgjedhja e ndikimeve të ekspozuara mund të ndodhë në një maskë përzgjedhëse të paracaktuar, por mund të jepet dhe individualisht.

Një rezultat i verifikueshëm me të gjitha të dhënat e kërkuara, e përcakton programi.

Për tek shkarkimet dhe kërkesat e programit

Personi juaj i kontaktit për konsulencë teknike

Hotline Konsultim nga specialistët

(si dhe nga inxhinjerët tanë në Austri : +43 (0) 2252 537 30-0)

Oraret e Hotline

Mo - Do 07:30 – 16:30 Uhr
Fr 07:30 – 12:30 Uhr
Zyra në Austri
sc93-delivery-1