MORTAR-FIX

Përdorni Modulin MORTAR-FIX, për të përcaktuar saktësisht masën e llaçit për injektim për ankerat lidhës në beton.

Me anë të tij ju mund të llogarisni saktësisht dhe sipas nevojave. fischer, me ankerin Highbond FHB II, sistemin Powerbond FPB dhe sistemin Superbond FSB, ju ofron gjithmonë ankerin lidhës të përshtatshëm për ankerimin tuaj në beton të plasaritur.

Për shkarkimet dhe kërkesat e sistemit

Personi juaj i kontaktit për konsulencë teknike

Hotline Konsultim nga specialistët

(si dhe nga inxhinjerët tanë në Austri : +43 (0) 2252 537 30-0)

Oraret e Hotline

Mo - Do 07:30 – 16:30 Uhr
Fr 07:30 – 12:30 Uhr
Zyra në Austri
sc93-delivery-2