Shkarkimet dhe kushtet e sistemit

Për klientët tanë ne e përditësojmë vazhdimisht softuerin tonë. Për të pasur performancën më të mirë dhe për të mundësuar përdorimin maksimal nga klientët tanë, kemi implementuar Microsoft .Net framework 4.6. Me anë të tij arrijmë shpejtësi më të lartë gjatë shkarkimeve (Downloads) dhe përditësimeve (Updates) dhe një performancë më të mirë gjatë përdorimit të programeve tona. Kështu, kemi zhvilluar tri mënyra të reja të shkarkimit, ku secili i përshtatet një grupi të vaçantë përdoruesish.

Shkarkimet

Instalues Online (Version për një përdorues të vetëm)

Ky version përmban instaluesin e ri të rrjetit ("Web-Installer") të FIXPERIENCE . Madhësia e shkarkimit këtu është vetëm 14 MB. Gjatë instalimit, softueri sjell komponente të tjera të nevojshme nga serveri i fischerit. Nëse ju vendosni të shkarkoni edhe modulin offline CAD, rritet madhësia e shkarkimit në rreth 540 MB. Nëse është i mjaftueshëm CAD online Modus i integruar, rekomandojmë gjithmonë të përdoret madhësia e shkarkimit e vogël. Këtë lloj shkarkimi e rekomandojmë për kompjutera të cilët mund të lidhen vazhdimisht me internetin.

Shkarko versionin për një përdorues të vetëm

Paketa e rrjetit MSI për administratorët (versioni në rrjet) (Netzwerk-Version)

Ky version është i përcaktuar për administratorët e rrjetit të cilët me anë të tij shpalosin softuerin në rrjetin e tyre ose punojnë me serverat e terminalit.Shkarko paketën e rrjetit MSI

Versioni vetëm për përdoruesin / instalim Offline (versioni me CD )

Ky version përmban një version të plotë në CD, i cili gjithmonë përditësohet kur përditësohet softueri. Me anë të tij mund ta mbani FIXPERIENCE gjithashtu të përditësuar, kur PC me softuerin nuk mund të lidhet me internetin. Këtë lloj shkarkimi e rekomandojmë për kompjutera të cilët nuk mund të lidhen me internet.

Shkarko instalimin offline

Kushtet e sistemit

Ruajtësi: Min. 2048MB (2GB)

Sistemi operativ: Windows Vista® (Service Pack 2) Windows® 7 (Service Pack 1) Windows® 8 Windows® 10

Hinweis: Kërkesat aktuale të sistemit variojnë në varësi të sistemit të tyre të konfigurimit dhe të sistemit operativ.

Udhëzim për Windows® XP: Microsofti ka marrë mbështetjen e sistemit operativ Windows® XP në prill të vitit 2014t. Për këtë arsye nuk vihen më në dispozicion përditësime nga Microsofti. Prandaj ofrohet mbështetja nga grupi i ndërmarrjeve fischer për këtë sistem operativ.

Personi juaj i kontaktit për konsulencë teknike

Hotline Konsultim nga specialistët

(si dhe nga inxhinjerët tanë në Austri : +43 (0) 2252 537 30-0)

Oraret e Hotline

Mo - Do 07:30 – 16:30 Uhr
Fr 07:30 – 12:30 Uhr
Zyra në Austri
sc93-delivery-1