Dorëzimi në vendin e ndërtimit

Nëse ju mungon fiksimi i duhur në vendin e ndërtimit – s'ka problem:  partnerët tane tregtarë i kane në gjendje produktet më të rëndësishme të fischer. Dhe shumë dyqane kanë shërbimin e tyre të dërgesës, i cili jua sjell produktet e fischer direkt në vendin e ndërtimit.

Por edhe produkte të veçanta jua dërgojmë në bashkëpunim me tregtarët, direkt në vendin e ndërtimit – zakonisht ditën e nesërme dhe nëse duhen me urgjencë, edhe me Express deri në orën 9:00, në 10:30 ose në 12:00.

Ju e dini pikën (dyqanin) kryesore të fischer? Nëse jo, atëherë thjesht përdorni kërkuesin tonë të rehatshëm të dyqanit. Kështu, ju mund të gjeni krejt lehtë dyqanin afër jush. Ju sigurisht mund ta porositni asortimentin tonë të plotë edhe online. Thjesht kërkoni produktin  dhe e porositni rehat tek partnerët tanë tregtarë.

Për kërkim dyqani (aktualisht vetëm në Austri ofrohet ky shërbim)

Tek Katalogu online i produktit

sc93-delivery-2