fischer DUO-Line

Kombinim inteligjent për më shumë fuqi dhe më shumë mençuri.

Më shumë - Teknologjia e komponenteve

Materialet e përdorura zgjidhen në mënyrë të tillë që të mbështesin më së miri kërkesat përkatëse funksionale.

Më shumë - Funksion

Parime të ndryshme funksionale kombinohen në një produkt në një mënyrë të tillë që, në varësi të materialit ndërtimor, aktivizohet gjithmonë automatikisht funksioni më i përshtatshëm.

Më shumë - Përdorim

Kombinimi inovativ i materialeve dhe funksioneve në mënyrë të përsëritur rezulton në përdorime të reja dhe shtesë të mundshme në krahasim me zgjidhjet konvencionale.

Më shumë - Ngjyra

Ngjyra e kuqe kompleton dizajnin e optimizuar nga nga ana funksionale dhe krijon një vlerë të lartë dalluese.

Mehr - Miqësor me montimin

Montimi është gjithmonë i thjeshtë, pa mjete të posaçme, dhe kështu kursen kohë dhe para.

Më shumë - Rezultat

Kombinimi i zgjuar i materialeve dhe funksioneve çon në më shumë fuqi mbajtëse dhe në këtë mënyrë më shumë siguri.

Zbuloni tani asortimentin tonë DUO-Line

Upa me rendiment të lartë në lëndë ndërtimi të ndryshme

Tek fischer Duopower

Kombinim inteligjent për ngarkesa të larta në të gjitha llojet e materialeve të panelit

Tek fischer DUOTEC

Duoblade

Upë vetshpuese karton gipsi për montim të lehtë dhe të shpejtë

Tek fischer DUOBLADE

Çmimi German Design Award 2018

Kombinim i zgjuar, vlerësim maksimal

Duo e Forcës dhe Inteligjencës, kombinimi i dy përbërësve materialë mundëson tre parime funksionale. Upa e parë që vendos vetë nëse përhapet, mbërthehet apo lidhet. Dizajn vetëshpjegues & ndash; kuptueshmëria e lehtë e upës i jep përdoruesit një ndjenjë sigurie. Një upë inteligjente me 2 përbërës
që aktivizon parimin optimal funksional siç kërkohet dhe kështu mbulon një spektër të gjerë të aplikacioneve dhe materialeve të ndërtimit.

sc93-delivery-2