Projektues dhe inxhinierë konstruksioni

Kompetenca e fischer. Ju lejon të planifikoni me seriozitet.

Në nivel të detyrës për projektuesit dhe inxhinierët e konstruksionit

  • Ne i ndihmojmë projektuesit dhe inxhinierët e konstruksionit, të kursejnë kohë dhe para në mënyrë efektive, gjë e cila ndikon në të gjitha fazat e ndërtimit.
  • Në mënyrë ideale, bashkëpunimi fillon që në parafazë (të punës), për shembull tek optimizimi ekonomik i konstruksionit të ankorimit, tek dimensionimi i konstruksioneve të veçanata dhe tek matjet e mostrave.
  • Me buletine (Newsletter), me postë dhe me kontakte personale, i mbajmë të informuar vazhdimisht 20.000 Projektues dhe inxhinierë konstruksioni.
  • Softueri i provuar i fischer FIXPERIENCE, bën pjesë patjetër te veglat e (punës) dorës në shumë ndërmarrje projektimi.

Ndihmat në planifikim

Ndihma të besueshme të planifikimit të tilla si softueri ynë i matjes FIXPERIENCE ose dosja elektronike e planifikimit mbështesin punën tuaj të përditshme si një planifikues dhe inxhinier strukture në mënyrë të sigurt dhe të besueshme.

Tek FIXPERIENCE Përmbledhje

Kompetenca e zgjidhjes edhe për raste veçanërisht të vështira

  • Ne vazhdojmë të ndihmojmë në mënyrë efektive, nëse ankorimet ekzistuese nuk janë kryer sipas planit dhe rregullores.
  • Edhe nëse baza e ankorimit nuk përputhet me miratimin, ne do të gjejmë një zgjidhje të sigurt dhe të besueshme.
  • Ekspertët tanë në Hotline janë në ndihmën tuaj me njohuritë e tyre, nëse ngarkesa është dinamike apo vjen nga ndikimet sizmike.
  • Edhe në ngarkesat ekstreme të temperaturës ose gërryerjes, planifikuesit mund të besojnë në përvojën tonë praktike shumëvjeçare.

Personi juaj i kontaktit për konsulencë teknike

Hotline Konsultim nga specialistët

(si dhe nga inxhinjerët tanë në Austri : +43 (0) 2252 537 30-0)

Oraret e Hotline

Mo - Do 07:30 – 16:30 Uhr
Fr 07:30 – 12:30 Uhr
Zyra në Austri
sc93-delivery-2