Sistemet e instalimit fischer

Zgjidhje të sigurta për fiksimin e sistemit të tubave. 

Sistemet e instalimit

Me këtë asortiment, fischer ofron një sistem për drejtimin dhe fiksimin e sigurtë të linjave të të gjitha llojeve në teknologjinë e ndërtimit. Shinat universale, konsolat, elementët lidhës dhe të konstruksionit, kapëset dhe aksesorët e montimit mund të kombinohen dhe të përdoren në mënyra të ndryshme. Zgjidhja optimale e sistemit, me një strukturë modulare, ekonomikisht bindëse dhe jashtëzakonisht e lehtë për tu montuar, p.sh. me sistemin e ri të montimit përmes vrimave.

Produktet dhe dokumentet e sistemeve të instalimit fischer mund të gjenden me një vështrim në katalogun e produkteve online.

Tek produktet e fushës së sistemeve të instalimit

Sistemi i lehtë i shinave fischer. I thjeshtë dhe i qëndrueshëm.

Sistemi FLS lejon montimin ekonomik dhe të sigurt të instalimeve horizontale dhe vertikale. Për shkak të strukturës së saj modulare dhe elementeve të konstruksionit dhe lidhjes tashmë të montuar në fabrikë, ai mund të instalohet shpejt dhe me lehtësi.
Sistemi i ndryshueshëm i shinave përbëhet gjithsej nga tre elemente kryesore: shinat e montimit FLS dhe konsolat ALK, elementet e konstruksionit të paramontuara fllanxha SF Clix 31 dhe këndi i montimit MW Clix 90° si dhe elementet lidhës të optimizuar FHS Clix, FSM Clix M, FSM Clix P dhe këndet dhe bashkuesit e shinave.

Informacione të tjera për sistemin e lehtë të shinave FLS

Rrjeti i instalimit

Sistem fleksibël krijon shumë hapësira dizajni

Fischer ka zhvilluar rrjetin më fleksibël të instalimit nga komponentët individualë të sistemeve të instalimit fischer. Me shinat e montimit dhe me fiksimet speciale, krijohet një shtresë instalimi në ndërtesat nën tavanin e hollit. Kjo mund të përshtatet edhe më vonë, dhe mundëson të dërgohet çdo lloj mjeti në çdo pikë të dëshiruar të nivelit të prodhimit.

Sistemi nuk është i përshtatshëm vetëm për ndërtimet e reja, por edhe për instalimet e mëvonëshme. Kështu, fischer mundëson hapësira ​​krijuese për planifikuesit dhe arkitektët. Për shembull, edhe elementët e izolimit të dritës ose zërit mund të bashkëngjiten në rrjet.

Me programin e matjes fischer, të sistemeve të instalimit, fischer mbështet shtrimin e traseve të linjave të tubave dhe të elementëve të fiksimit që nevojiten për këtë.

fischer SaMontec

Keni pyetje? Na kontaktoni!
sc93-delivery-1