Industria

Vlerë e shtuar për partnerët në industri dhe projekte

Fuqia e Shërbimit fischer (Service-Power): Cilësia fillon me planifikimin

fischer ju ofron jo vetëm zgjidhje fiksimi efikase dhe inovative, por një koncept shërbimi tërësor. Cilësia fillon pikërisht me planifikimin. Ekspertët tanë ju këshillojnë më kënaqësi që para planifikimit, për shembull në optimizimin ekonomik të konstruksioneve ankoruese, në dimensionimin e konstruksioneve të veçanta dhe në matjet e kampioneve. Lexoni, se si ju mbështet fischer në të gjitha fazat e ndërtimit – nga planifikimi i parë deri te aplikimi në vendin e ndërtimit. Atje ju mund t'i besoni dërgesave në kohë.

Industri / OEM

Konsulencë, Produkte dhe rezultatet e planifikimit
Mehr Informationen

SaMontec

Zgjidhje të sigurta për fiksimin e sistemit të tubave.
Zu den SaMontec-Systemen

A | C | T

Sistem I kompletuar për fiksimin e fasadave të ajrosura
Mehr Informationen

Ngrohje-Izolim-Sistemi lidhës

Teknika e fiksimit për izolimin termik të ndërtesave.
Zu den WDV-Systemen
sc93-delivery-2