Zgjidhje për specialistët

Produkte të fischer

 Ne ju ofrojmë një asortiment të larmishëm për zgjidhjet e fiksimit nga fushat kimi, çelik dhe plastikë. Ne mbulojmë një spektër të gjerë aplikimesh, si me produkte standarde, me zgjidhje në lidhje me projektin dhe me produkte specifike të kërkuara nga klientët. Pas kësaj fshihen dijet tona (Know How) dhe përvoja prej më shumë se 60 vjetësh në teknikën e upave. Ju mund të ndërtoni duke u mbështetur në to.

Katalogu jone online i produkteve

 

Ankeri me shtrëngim FAZ II I fischer

Shtrënguesi i fuqishëm për kërkesa të larta

 • Tani edhe me diametër shpimi M6 dhe opsionin ETA Option 1 për beton të plasaritur
 • Thellësi ankorimi të ndryshme: mundëson një përshtatje me saktësi milimetrike të ngarkesave (M8 - M16)
 • Me dadon kupë (M10 und M12) për zgjidhjet e fiksimit me dizenjo tërheqëse
 • Autorizim për përdorimin e puntove dhe majave shpuese prej diamanti
 • Performancë maksimale te ngarkesa e tërhqjes dhe e peshës

Tek asortimenti FAZ II

Upa me fole të gjatë SXRL e fischer

I gjithanshmi me thellësi të shumta ankorimi

 • Diametër 8, 10 dhe 14
 • Vidat e sigurisë fischer janë në dispozicion në versionet çelik i galvanizuar dhe çelik inoks A4
 • Dy variante të kokës:
  • Me kokë të sheshtë
  • Kokë 6-këndëshe me rondele të formuar

Tek asortimenti SXRL

Kërkim dyqani

Produktet e fischer në Gjermani janë prezent në mbi 5.000 dyqane me materiale specifike & dyqane me materiale ndërtimi. Shumë markete me materiale ndërtimi disponojne gjithashtu asortimente cilësore të fischer.
Zur Händlersuche

Konsulencë teknike

Konsulentë specialistë janë në dispozicionin tuaj për çdo pyetje.
Zur technischen Beratung

Dorëzimi në vendin e ndërtimit

Nëse ne vendin e ndërtimit ju mungon fiksimi I duhur – nuk ka problem: partnerët tanë tregtarë I kanë në magazinë produktet më të rëndësishme fischer.
Infos zur Baustellenlieferung

fischer Shitje

fischer Austria GmbH
Wiener Strasse 95
2514 Traiskirchen
sc93-delivery-2